Στην Ελλάδα, το ρύζι είναι στο υψηλότερο σημείο της πυραμίδας με τις σημαντικότερες καλλιέργειες και γι’ αυτό, πραγματοποιείται προσπάθεια να γίνει ευρύτερα γνωστό και στις αγορές του εξωτερικού.
Λόγω των αλατούχων εδαφών, στην Ελλάδα καλλιεργείται μία από τις καλύτερες πρώτες ύλες, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, εξαιρετικής γεύσης και διατροφικής αξίας τελικού προϊόντος.
Ο νομός Θεσσαλονίκης και οι νομοί Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας παράγουν τις μεγαλύτερες ποσότητες ρυζιού στην Ελλάδα. Ακολουθούν οι νομοί Σερρών, Καβάλας, Φθιώτιδας και Αιτωλοακαρνανίας και μικρές ποσότητες παράγονται στους νομούς Μεσσηνίας, Θεσπρωτίας και Άρτας.
Η σπορά του ρυζιού ξεκινά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο. Η συγκομιδή αρχίζει το Σεπτέμβριο και ολοκληρώνεται στις αρχές Νοεμβρίου.
Οι ποικιλίες που επεξεργάζεται η εταιρεία μας χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες: Στις εγχώριες ποικιλίες και στις εισαγόμενες ποικιλίες.